GSM:

041 839 497

Email:

evica.berginc@siol.net

Delovni čas:

po dogovoru

NEBOLEČE TRAJNOSTNO ODSTRANJEVANJE DLAČIC Z DIODNIM LASERJEM elite Ana SHR IPL+RF

Imate dovolj britja in depilacij? Se vam dlake vraščajo? Imate vnetje kože po britju in depilaciji in se vam drobni rdeči mozoljčki na bikiniju neprestano ponavljajo? TEGA JE ZDAJ KONEC!

Naročite se na brezplačen posvet še danes, ker bo to ena najboljših naložb, ki ste jih kadarkoli izvedli. Garantiramo.

Tehnologija kombinira lasersko tehnologijo in tehnologijo intenzivne pulzirajoče svetlobe za  pričakovane rezultate brez bolečin.

Lasersko odstranjevanje dlak pride še posebej do izraza v jesenskem, zimskem in pomladnem času, saj po tretmaju ne smemo na sonce.

6-8 tretmajev je minimalno  predvidenih za izgubo dlak (razen za obraz, kjer je potrebno od 10-18 tretmajev). Po enem letu, pa se priporoča še 1 tretma (za tiste dlačice, ki bi še mogoče ostale…čeprav je to minimalno. 95-97 % dlačic odstranimo v teh rednih zaporednih tretmajih.

Zakaj se število tretmajev razlikuje glede na lokacijo odstranjevanja dlačic?

Število se razlikuje glede na rast in tip dlačic. Dlake v predelu podpazduh in bikinija rastejo hitreje,  ponovitve izvajamo na 4 tedne, na drugih predelih pa na šest tednov, saj rastejo počasneje.

Naj pojasnimo: lasni funikel lahko uničimo le takrat, ko je odprt. To pomeni, da je dlaka v fazi rasti. Poznamo tri faze: anagena oziroma faza rasti, ko dlake rastejo, celice se delijo in dlake so občutljive na dejavnike iz okolja, ter telogeno in katageno fazo, ki sta fazi mirovanje, celice se ne delijo in niso dovzetne za dejavnike iz okolja. Na določenem predelu, ki ga obdelujemo, bo le 15% dlak v fazi rasti, zato potrebujemo več ponovitev. Ko obdelujemo predel kože, bo vsaka dlaka v drugačni fazi in le tista, ki bo takrat v fazi rasti, bo uničena. Na naslednjem tretmaju bo spet uničenih 15% dlak in tako dalje do konca, dokler vseh ne odstranimo.

© 2023 BERGINC MSI D.O.O. | Stran postavil in vzdržuje Madbox