GSM:

041 839 497

Email:

evica.berginc@siol.net

Delovni čas:

po dogovoru

In kaj še človek, ki ves da dela nujno potrebuje? Cel dan je na nogah, pa na svoja stopala dostikrat niti ne pomisli. Pomisli šele takrat, ko ga noge bolijo, pečejo, ko mu vraščeni nohti pri vsakem koraku povzročajo bolečino.  Pedikura. Pedikura je usluga, ki jo potrebuje praktično vsak vsaj dvakrat na leto. Tisti pa, ki imate  npr. glivice, pa boste  v pedikerskem salonu z rednimi obiski dosegli, da teh glivic naslednjo sezono več ne bo in boste  z lahkoto in brez sramu sezuli nogavice in obuli sandale.  Da ne omenjamo kurjih oči, otiščancev, razpokanih pet, vraščenih nohtov….  v masažno pedikerskem salonu pomagamo tudi vam s takšnimi težavami.

Klasična estetska pedikura

Pri estetski pedikuri izvajamo postopke, s katerimi lepšamo noge (odstranjujemo poroženelo kožo, čiščenje obnohtnih predelov, oblikovanje in lakiranje nohtov) in lajšamo težave utrujenih nog (masaža nog, parafinska kopel)

Medicinska pedikura

Medicinska pedikura zahteva poglobljena znanja, izkušnje in preciznost. Poleg estetske pedikure izvajamo tudi sanacijo ragad, odstranjevanje glivic,  odstranjevanje otiščancev in kurjih oči, sanacija vraščenih nohtov (po potrebi uporaba BS sponk), protetiko nohta, pedikuro pri sladkornem bolniku…

  • Glivični noht in odstranjevanje glivic (glej spodaj fotografija izdelava protetičnega nohta po odstranitvi glivic)
  • Izdelava protetičnega  nohta na palcu po odstranitvi glivic
  • Razpokana koža in globoke ragade na petah (glej spodaj fotografija saniranje ragad pri prvem obisku…)
  • Odstranjevanje kurjih oči in otiščancev
  • BS sponke za reševanje primerov zelo vraščenih nohtov

Pri pedikuri uporabljamo sterilne instrumente in najnovejše produkte, ki pripomorejo k hitrejšemu in uspešnejšemu reševanju vaših težav.

ODSTRANJEVANJE S PLAZMO

ODSTRANJEVANJE VIRUSNIH BRADAVIC IN KURJIH OČI S PLAZMO

Virusne bradavice na podplatih in kurje oči odstranjujemo s plazmo pod temperaturo +138stopinj celzija.
Žganje je praktično neboleče. Stranka čuti le rahlo prasketanje in špikanje. Število obravnav je odvisno od starosti nepravilnosti, ki jo odstranjujemo. V povprečju je to od 4-6 obravnav v razmaku na 14 dni. Če gre za manjše nepravilnosti, pa je tudi že ena obravnava dovolj.
Odstranjevanje opravlja strokovno usposobljen pediker, specialist medicinske pedikure.

ODSTRANJEVANJE GUB, STRIJ, BRAZGOTIN, AKN, PECLJATIH IN PLOŠČATIH BRADAVIC PO TELESU, HIPERPIGMENTACIJ IN KERATOZ, TETOVAŽ IN PERMANENTNEGA MAKE UPA

Vse naštete nepravilnosti odstranjuje izključno zdravnik, Marjan Berginc, dr.med., specialist splošne medicine.
Za odstranjevanje se je potrebno naročiti po telefonu 041 839 497 ali 031 550 444. Ambulanta se izvaja 1 x tedensko po dogovoru.

 

© 2023 BERGINC MSI D.O.O. | Stran postavil in vzdržuje Madbox