GSM:

041 839 497

Email:

evica.berginc@siol.net

Delovni čas:

po dogovoru

Imate resne težave?
Je vaš zdravnik preveč obremenjen in imate občutek, da nima dovolj časa za vas?
Imate cel kup izvidov, pa bi želeli imeti drugo mnenje?

Mi smo pravi naslov. Naš zdravnik, specialist družinske medicine, dr. Marjan Berginc  SVETUJE in POMAGA POISKATI NAJBOLJŠO MOŽNOST ZA IZBOLJŠANJE VAŠEGA ZDRAVJA IN POČUTJA. Kolikokrat bi radi vprašali samo za nasvet kakšnega zdravnika, pa ga kar v trgovini  ali na pošti res ni lepo ustaviti in vprašati. Zdaj imate tudi ta problem rešen. Pokličete in se naročite za uro ali pol ure svetovanja. Verjemite, vredno je mirnega spanca.

Marjan Berginc, dr. med.

Specializacija: spec. splošne medicine

Zavod: Zasebna splošna ordinacija, Marjan Berginc, dr.med.

Lokacija dela: Mestni trg 17, Sl. Konjice ( prostori ZD Slovenske Konjice)

Status: Aktiven

Skupine: Srce in ožilje Cepljenje Otroške bolezni Zastrupitve in prva pomoč Prehlad, gripa in bakterijska vnetja Diagnostika Poklicne in redke bolezni

O strokovnjaku: Marjan Berginc, rojen leta 1958 v Celju, je diplomiral na Medicinski fakulteti v Ljubljani, že štiriindvajset let pa je zaposlen v ZD Slovenske Konjice. Leta 1992 je opravil specializacijo iz splošne/družinske medicine, med letoma 1993 in 2005 je bil tudi direktor ZD Slovenske Konjice, od leta 2007 pa ima zasebno splošno ordinacijo s približno 1900 opredeljenimi pacienti.

Kot specialist splošne medicine se ukvarja z vsemi težavami pacientov vseh starosti, od najmlajših (200 mladoletnih pacientov) do najstarejših (340 pacientov, starejših od 65 let). Približno 55 opredeljenih pacientov je moških. Vključuje se v službo nujne medicinske pomoči in je mentor zdravnikov specializantov s področja družinske medicine.

Pri svojem delu posebno pozornost namenja preventivni dejavnosti v osnovnem zdravstvu, tako na področju bolezni srca in ožilja kot tudi rakastih bolezni. Zagovarja celovit pogled na pacienta, tako iz socialnega kot psihološkega zornega kota. Tega ni nikoli dovolj.

Njegova največja referenca je delovni staž v splošni praksi. Vsa leta je v zdravniško delo uvajal pripravnike in mlade zdravnike na začetku poklicne poti. Ima trinajstletne izkušnje na področju vodenja v zdravstvu. Zadnjih osem let je tudi mentor zdravnikov specializantov. Opravil je številna predavanja na lokalni ravni, namenjena ozaveščanju ljudi. Napisal je tudi nekaj člankov lokalne narave.Zelo dobro pozna zdravstvene probleme v Sloveniji, še posebno na primarni ravni.

© 2023 BERGINC MSI D.O.O. | Stran postavil in vzdržuje Madbox